Telefon za psihološku pomoć 01/48 28 888 | radnim danom 10-22h
Internet savjetovalište: psiho.pomoc@tesa.hr

Telefon za psihološku pomoć

Psihološko savjetovanje dostupno je na našem Telefonu za psihološku pomoć (01 48 28 888) svakog radnog dana od 10 – 22h.

U to je vrijeme uz liniju dežuran stručnjak – psiholog, dodatno educiran u psihološkom savjetovanju. Ovo je temeljna usluga Psihološkog centra TESA putem koje već od 1991.g.pružamo pomoć svim potrebitim građanima.

Telefon za psihološku pomoć zovu osobe različite životne dobi, te s različitim problemima (depresivnost, anksioznost, konflikti, stres, narušeni odnosi, problemi komunikacije, roditeljstvo, partnerski odnosi, razvojne krize i dileme, nisko samopoštovanje, suočavanje s kroničnim zdravstvenim problemima, nošenje s promjenama, suicidalni, zlostavljani…) Svaki je problem bitan – jer osobi stvara uznemirenost, remeti njeno funkcioniranje i ona se ne uspijeva sama nositi s njime!

Psihološko telefonsko savjetovanje je besplatno. Cijene impulsa su po uobičajenoj tarifi gradskih poziva.
Ukoliko trebate psihološko savjetovanje – nazovite nas i kroz razgovor s psihologom ćete zasigurno osjetiti emocionalno rasterećenje, te ćete jasnije vidite problem i otkriti djelotvornije načine suočavanja. Ili jednostavno doživjeti razumijevanje i dobro slušanje koje će vam pomoći da se osjećate bolje i ohrabrite za uvođenje pozitivnih promjena u svoj život.

Ukoliko trebate PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE UŽIVO možete se preko telefona naručiti, kao i putem interneta na psiho.centar@tesa.hr.

Savjetovanje uživo radi 20tak TESINIH psihologa s dodatnim savjetodavnim i psihoterapijskim edukacijama (gestalt psihoterapija, KBT-kognitivno bihevioralna terapija, realitetna terapija, kibernetika, obiteljska i partnerska terapija, psihodrama…) tako da prema opisu problema možemo pronaći za vas najprikladnijeg savjetovatelja. Za dolazak na savjetovanje uživo je nužna prethodna najava, odnosno dogovor termina sa savjetovateljem.

Skip to content