Telefon za psihološku pomoć 01/48 28 888 | radnim danom 10-22h
Internet savjetovalište: psiho.pomoc@tesa.hr

Naša misija

Svatko se može naći u problemu ili jednostavno na raskršću u potrazi za pravom odlukom. To su situacije kada se s povjerenjem možete obratiti Tesinim psiholozima s dugogodišnjim iskustvom.

Naša misija je pružanje psihološke podrške svima koji žele raditi na sebi, bolje se upoznati i razvijati svoje potencijale.

Cilj TESE je pružanje psihološke pomoći (individualnog, partnerskog i/ili grupnog savjetovanja putem telefona, interneta i u živo) djeci, mladima i obiteljima te svim pojedincima, osobito pripadnicima ranjivih skupina; pružanje podrške zdravom razvoju i educiranje sa svrhom poticanja mentalnog zdravlja i kvalitete života te razvoja društva, kao i povezivanje pojedinaca i skupina zainteresiranih za praćenje, istraživanje i unaprjeđivanje znanja i prakse pružanja psihološke pomoći i poticanja mentalnog zdravlja.

Pružamo podršku u suočavanju sa svakodnevnim stresom, životnim preprekama ali i traumatskim iskustvima. Potičemo vas na preuzimanje osobne odgovornosti za svoj život.

Ciljeve ostvarujemo kroz izravan rad s korisnicima u individualnom savjetovanju, psihoedukativne grupne radionice, suradnju s medijima kroz promotivno-edukativne aktivnosti te suradnju s drugim ustanovama ili udrugama.

Psihološku pomoć pružamo putem telefona, interneta ili vašim osobnim dolaskom u naše savjetovalište. Ovisno o vašim potrebama nudimo:

  • Individualno savjetovanje i psihoterapiju za djecu, mlade i odrasle
  • Partnersko savjetovanje i psihoterapiju
  • Grupne radionice i seminare za odrasle, djecu i mlade i roditelje
Skip to content