Telefon za psihološku pomoć 01/48 28 888 | radnim danom 10-22h
Internet savjetovalište: psiho.pomoc@tesa.hr

Ciklus radionica komunikacijskih vještina za učenike (No bullying)

U tijeku su prijave za ciklus radionica komunikacijskih vještina za učenike koji trpe vršnjačko nasilje te sve ostale učenike koji žele naučiti bolje se zalagati za sebe i razvijati samopouzdanje. S početkom 28. 10. 2023. psiholozi TESE će održati ciklus radionica za učenike viših razreda osnovne škole te za učenike 1. razreda srednjih škola. Prijave za nove grupe su u tijeku.

Broj polaznika je ograničen na maksimalno 12 učenika po grupi. Prijave su još moguće – imamo još 3 slobodna mjesta u grupi. Prednost imaju oni koji se prvi prijave, zato požurite s prijavama. Učenike mogu prijaviti roditelji, oni sami ili stručna služba škole u dogovoru s roditeljima.

Početak sljedećeg ciklusa radionica: 28. 10. 2023. Prethodne prijave sudionika su obavezne.

Ciklus se sastoji od 6 psiholoških radionica koje će se održavati subotama, s ciljem jačanja slike o sebi i samopoštovanja te komunikacijskih vještina, osobito asertivnosti i nenasilnog rješavanja sukoba.

Radionice će se održavati uživo u dvorani MO “Petar Zrinski”, Primorska 32, Zagreb ili online ako to bude nužno – ovisno o važećim epidemiološkim preporukama i pravilima.

Sudjelovanje je besplatno za sudionike.

Voditeljice su Tanja Dejanović Šagadin i Ana Čović ili Ana Pleša, psihologinje i psihoterapeutkinje.

Radi se interaktivno, uz niz učenicima prilagođenih vježbi kroz koje sudionici uvježbavaju stečena znanja i stječu nove vještine.

Prijave i dodatne informacije putem maila: psiho.centar@tesa.hr

Ciklus radionica se održava u sklopu projekta RUKA PODRŠKE učenicima koji trpe nasilje- projekt prevencije vršnjačkog nasilja, uz financijsku podršku Grada Zagreba- Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom (za 2023. godinu).

Skip to content