Psihološko savjetovanje dostupno je na našem Telefonu za psihološku pomoć (01 48 28 888) svakog radnog dana od 10 – 22h.

U to je vrijeme uz liniju dežuran stručnjak – psiholog, dodatno educiran u psihološkom savjetovanju. Ovo je temeljna usluga Psihološkog centra TESA putem koje već od 1991.g.pružamo pomoć svim potrebitim građanima.

Telefon za psihološku pomoć zovu osobe različite životne dobi, te s različitim problemima (depresivnost, anksioznost, konflikti, stres, narušeni odnosi, problemi komunikacije, roditeljstvo, partnerski odnosi, razvojne krize i dileme, nisko samopoštovanje, suočavanje s kroničnim zdravstvenim problemima, nošenje s promjenama, suicidalni, zlostavljani…) Svaki je problem bitan – jer osobi stvara uznemirenost, remeti njeno funkcioniranje i ona se ne uspijeva sama nositi s njime!

Psihološko telefonsko savjetovanje je besplatno. Cijene impulsa su po uobičajenoj tarifi gradskih poziva.
Ukoliko trebate psihološko savjetovanje – nazovite nas i kroz razgovor s psihologom ćete zasigurno osjetiti emocionalno rasterećenje, te ćete jasnije vidite problem i otkriti djelotvornije načine suočavanja. Ili jednostavno doživjeti razumijevanje i dobro slušanje koje će vam pomoći da se osjećate bolje i ohrabrite za uvođenje pozitivnih promjena u svoj život.

 

Ukoliko trebate PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE UŽIVO možete se preko telefona naručiti, kao i putem interneta na psiho.centar@tesa.hr.

Savjetovanje uživo radi 20tak TESINIH psihologa s dodatnim savjetodavnim i psihoterapijskim edukacijama (gestalt psihoterapija, KBT-kognitivno bihevioralna terapija, realitetna terapija, kibernetika, obiteljska i partnerska terapija, psihodrama…) tako da prema opisu problema možemo pronaći za vas najprikladnijeg savjetovatelja. Za dolazak na savjetovanje uživo je nužna prethodna najava, odnosno dogovor termina sa savjetovateljem.