3. besplatna radionica za građanstvo u sklopu ciklusa psihoedukativnih radionica „Četvrt stoljeća TESE- vaši i naši rođendani“

Radionica je namijenjena  roditeljima i nastavnicima adolescenata (iznad 13 godina).

Ako ste roditelj čije se dijete (ili više njih) nekom vama nepoznatom čarolijom pretvorilo iz umiljatog anđelka u zahtjevnog tinejđera s kojim ne znate kako izaći na kraj, ovo je radionica za vas. Mnogi roditelji osjećaju bespomoćnost pred naletima nezadovoljstva, bijesa i otpora prema svemu koji iskazuju njihovi do jučer sasvim „normalni“ i poslušni potomci. Iako se radi o prirodnoj i prolaznoj fazi u razvoju ličnosti, koja je vrlo važna, roditeljima ona može biti iznimno teška jer dovodi u pitanje njihov sustav vrijednosti, osjećaj roditeljske kompetentnosti i samopouzdanja, a posebice autoritet. Ako ste jedan od roditelja koji bi volio razumjeti što se to zbiva s njegovim/njenim djetetom i naučiti kako s njim komunicirati na način koji ostvaruje suradnju i održava dobar i blizak odnos, dođite na ovu radionicu.

VRIJEME ODRŽAVANJA: petak, 4.11.2016. od 19 do 21 h.

MJESTO ODRŽAVANJA: Psihološki centar TESA, Trg bana Josipa Jelačića 1/III

VODITELJICE: Sanja Jagarić-Nola, dipl. psih. i  Jelena Medak, prof. psih.

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

Molimo prijave na e-mail jelenamedak@yahoo.com

U prijavi molimo navedite ime i prezime, dob, struku te svoja očekivanja od radionice.

Radionice ciklusa Četvrt stoljeća Tese – vaši i naši rođendani se održavaju uz financijsku podršku Ureda za zdravstvo Grada Zagreb u sklopu TESINE rođendanske manifestacije „Četvrt stoljeća Tese – proslavite s nama“.