1. besplatna radionica za građanstvo u sklopu ciklusa psihoedukativnih radionica „Četvrt stoljeća TESE- vaši i naši rođendani“

Radionica je namijenjena roditeljima i odgajateljima djece predškolske dobi.

Tko nas uči kako biti roditelj? Što određuje kakav postajemo roditelj? U kojoj mjeri i na koji način emotivni odnos koji razvijamo sa svojim djetetom utječe na njegovo kasnije poimanje svijeta, uspostavljanje bliskih odnosa i doživljavanje ljubavi?

Cilj ove radionice jest dotaknuti se mogućih načina na koji uspostavljamo emotivnu vezu s djetetom od njegove najranije dobi. Postoji nekoliko temeljnih načina (tzv. stilova privrženosti) na koji kreiramo ovaj bazični odnos sa djetetom i time direktno utječemo na njegovo kasnije doživljavanje svijeta i ljubavi. Osvještavanjem vlastitog stila privrženosti dobivamo mogućnost odabira, čime se otvara prozor u „svjesnije roditeljstvo“.

VRIJEME ODRŽAVANJA: utorak, 4.10.2016. od 18 do 20h.

MJESTO ODRŽAVANJA: Psihološki centar TESA, Trg bana Josipa Jelačića 1/III, Zagreb

VODITELJICE: Stanislava Džaja, prof. psih. i Barbara Tomašić, dipl. psih..

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

Molimo prijave na e-mail barbaratomasic@yahoo.com

U prijavi molimo navedite ime i prezime, dob, struku te svoja očekivanja od radionice.

Radionice ciklusa Četvrt stoljeća Tese – vaši i naši rođendani se održavaju uz financijsku podršku Ureda za zdravstvo Grada Zagreb u sklopu TESINE rođendanske manifestacije „Četvrt stoljeća Tese – proslavite s nama“.