2. besplatna radionica za građanstvo u sklopu ciklusa psihoedukativnih radionica „Četvrt stoljeća TESE- vaši i naši rođendani“

Radionica je namijenjena roditeljima i učiteljima djece mlađe školske dobi (do 12 godina).

U radionici će roditelji kroz interaktivna predavanja i iskustvene vježbe upoznati različite odgojne stilove te procijeniti kojem odgojnom stilu odgovara njihovo roditeljstvo. Edukacija obuhvaća i posljedice svakog odgojnog stila uz dulje zadržavanje na posljedicama popustljivog odgoja na razvoj djece, osobito na emocionalno reagiranje i socijalnu prilagođenost djece. Obzirom da su predavačice i voditeljice projekta prevencije vršnjačkog nasilja u TESI posebno će se raditi na osvještavanju utjecaja odgojnih stilova na funkcioniranje djece u vršnjačkoj skupini. Obzirom na trendove u odgoju djece više ćemo se baviti popustljivim odgojem i posljedicama na razvoj djece. Za kraj roditelji će iskustveno osvijestiti prednosti i nedostatke svog stila roditeljstva te planirati kako ga unaprijediti.

VRIJEME ODRŽAVANJA: srijeda, 26.10. 2016. od 19 do 21h.

MJESTO ODRŽAVANJA: Psihološki centar TESA, Trg bana Josipa Jelačića 1/III

VODITELJICE: Tanja Dejanović Šagadin, prof. psih. i psihoterapeut; Renata Sudžuković, prof. psiholog.

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

Molimo prijave na e-mail tanjadsagadin@yahoo.co.uk

U prijavi molimo navedite ime i prezime, dob, struku te svoja očekivanja od radionice.

Radionice ciklusa Četvrt stoljeća Tese – vaši i naši rođendani se održavaju uz financijsku podršku Ureda za zdravstvo Grada Zagreb u sklopu TESINE rođendanske manifestacije „Četvrt stoljeća Tese – proslavite s nama“.