4. besplatna radionica za građanstvo u sklopu ciklusa psihoedukativnih radionica „Četvrt stoljeća TESE- vaši i naši rođendani“

Radionica je namijenjena osobama mlađe i srednje odrasle dobi.

Zrela dob je razdoblje tijekom kojeg obavljamo mnoge životne zadatke. Često smo opterećeni  brojnošću i složenošću tih zadataka te zbunjeni oko najboljeg načina njihovog rješavanja. U toj žurbi ponekad osjećamo da smo „izgubili kormilo“, što može dovesti do krize i osjećaja nedostatka smisla. Cilj ove radionice jest naučiti prepoznati kada vrijedi „jače uhvatiti kormilo“, a kada se vrijedi prepustiti morskim strujama, a možda i uživati u njima. Razgovarat ćemo o tome kako jasnije razlikovati ono što je mudrije prihvatiti od onoga što možemo i trebamo nastojati promijeniti. Želimo osvijestiti kako naše putovanje može biti što zanimljivije i bogatije, te kako tijekom njega možemo što bolje upotrijebiti ono što nam je dato.

VRIJEME ODRŽAVANJA:  utorak, 22.11.2016. od 19 DO 21h.

MJESTO ODRŽAVANJA: Psihološki centar TESA, Trg bana Josipa Jelačića 1/III

VODITELJICE: dr.sc. Jelena Maričić, dipl. psih. i Mirna Petretić-Vukov, prof. psih.

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

Molimo prijave na e-mail jelena1.tesa@gmail.com

U prijavi molimo navedite ime i prezime, dob, struku te ukratko opišite motivaciju za dolazak.

Radionice ciklusa Četvrt stoljeća Tese – vaši i naši rođendani se održavaju uz financijsku podršku Ureda za zdravstvo Grada Zagreb u sklopu TESINE rođendanske manifestacije „Četvrt stoljeća Tese – proslavite s nama“.