Telefon za psihološku pomoć 01/48 28 888 | radnim danom 10-22h
Internet savjetovalište: psiho.pomoc@tesa.hr

Što govorimo o sebi kada ništa ne govorimo?

Besplatna radionica za građanstvo u sklopu Tesinog tjedna psihologije 2020. (obilježavanje 13. Tjedna psihologije u RH).
Radionica je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina.

U današnje vrijeme velikog tehnološkog napretka kada je život ljudi, a pogotovo mladih, nezamisliv bez mobitela, interneta, društvenih mreža i sličnog, suočavamo se s činjenicom da naše komunikacijske i socijalne vještine u neposrednom odnosu s drugim osobama postaju sve lošije. To se posebice odnosi na mlade koji imaju problema u različitim aspektima svog života upravo zbog nedostatka socijalnih i komunikacijskih vještina, a posebno neverbalne komunikacije koje smo općenito manje svjesni nego verbalne. Cilj ove radionice namijenjene mladima u dobi od 18 do 30 godina jest osvijestiti postojanje neverbalnih znakova te obraćati pažnju na ono što oni drugima i drugi njima poručuju svojim neverbalnim znakovima. Također, nakon što osvijeste postojanje neverbalne komunikacije, polaznici radionice će moći njome bolje upravljati s ciljem što bolje samoprezentacije.

VRIJEME ODRŽAVANJA: ponedjeljak, 17.2.2019. od 19,30 do 21,00 sati

MJESTO ODRŽAVANJA: Psihološki centar TESA, Trg bana Josipa Jelačića 1/III

VODITELJICE: Ana Pleša, prof. psih. i Mirna Gužvca, mag. psych.

Prijave putem maila: mirna.guzvica@gmail.com su obvezne zbog ograničenog broja sudionika.
U prijavi molimo navedite ime i prezime, dob, radni status (učenik/ica, student/ica, zaposlen/nezaposlen…) te ukratko opišite motivaciju za dolazak.

Skip to content