Psihološki centar TESA
MENU
O nama
Programi i projekti
Psiho teme
Aktivnosti
Savjeti psihologa
PSIHO PORTAL ZA MLADE
TESA u medijima
Letci
Roditeljski kutak
Naši prijatelji
Internet savjetovalište
 RSS - Favorites

Psihološka pomoć - savjetovanje telefonom, internetom i uživo (dolazak isključivo uz prethodni telefonski dogovor!)

Telefon za psihološku pomoć


 

 
Psihološko savjetovanje dostupno je na našem Telefonu za psihološku pomoć (01 48 28 888) svakog radnog dana od 10 - 22h. 
 
U to je vrijeme uz liniju dežuran stručnjak - psiholog, dodatno educiran u psihološkom savjetovanju. Ovo je temeljna usluga Psihološkog centra TESA putem koje već od 1991.g.pružamo pomoć svim potrebitim građanima.
 
Telefon za psihološku pomoć zovu osobe različite životne dobi, te s različitim problemima (depresivnost, anksioznost, konflikti, stres, narušeni odnosi, problemi komunikacije, roditeljstvo, partnerski odnosi, razvojne krize i dileme, nisko samopoštovanje, suočavanje s kroničnim zdravstvenim problemima, nošenje s promjenama, suicidalni, zlostavljani...) Svaki je problem bitan - jer osobi stvara uznemirenost, remeti njeno funkcioniranje i ona se ne uspijeva sama nositi s njime!
Češće nas zovu žene, te osobe u dobi od 30-50 godina.
Cijene impulsa su po uobičajenoj tarifi. Psihološko telefonsko savjetovanje je besplatno.

 Ukoliko trebate psihološko savjetovanje - nazovite nas i kroz razgovor s psihologom ćete zasigurno osjetiti rasterećenje emocionalnog naboja, te ćete jasnije vidite problem i otkriti djelotovrnije načine suočavanja. Ili jednostavno doživjeti razumijevanje i dobro slušanje koje će vam pomoći da se osjećate bolje i ohrabrite za uvođenje pozitivnih promjena u svoj život.
 
Ukoliko trebate PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE U ŽIVO možete se preko telefona naručiti, kao i putem interneta na psiho.centar@tesa.hr.
 Savjetovanje u živo rade 22 TESINA psihologa s dodatnim savjetodavnim i psihoterapijskim edukacijama (gestalt, KBT, realitetna, kibernetika...) tako da prema opisu problema možemo pronaći za vas najprikladnijeg savjetovatelja. Za dolazak na savjetovanje u živo je nužna prethodna najava, odnosno dogovor termina sa savjetovateljem.
 
 

►  Programi i projekti  - Friday, May 23, 2014
  |   Print   |   Home

CMS & Hosting: Poslovni forum  


Psihološki centar TESA Trg bana Josipa Jelačića 1/III Zagreb tel: 01/ 48 28 888 fax: 01/ 48 28 800 mail: psiho.centar@tesa.hr